Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Δαμάζοντας το σύρμα...

Καλημέρα και Καλό μήνα σε όλους! Ελπίζω να περάσατε όμορφα και να ανανεωθήκατε! Δυστυχώς η δική μου εβδομάδα ήταν μάλλον δυσάρεστη, αλλά δεν το βάζουμε κάτω, έτσι; ;-) Αποφάσισα, λοιπόν, να ασχοληθώ με το αγαπημένο μου υλικό, το σύρμα...
...καθώς η ασχολία μου με αυτό καταφέρνει πάντα να με κάνει να χαμογελώ! Ξεκίνησα με τα κρεμαστά σκουλαρίκια που βλέπετε στην πρώτη και στην δεύτερη φωτογραφία και χρησιμοποίησα επάργυρο σύρμα που δεν οξειδώνεται, γυάλινες χάντρες Τσεχίας και επάργυρο κούμπωμα.

Η σχέση μου με τα σκουλαρίκια ήταν πάντα η καλύτερη και πάντα φορούσα μακριά σκουλαρίκια, είτε με πολλά κρεμαστά είτε μονά. Είπα, λοιπόν, να συνεχίσω με παραλλαγές του συγκεριμένου σχεδίου, καθώς αλλάζοντας το πάνω μέρος και παίζοντας με την ποσότητα των κρεμαστών, μπορεί κανείς να δτιάξει άπειρα σχέδια!
Τριπλά που μπερδεύονται μεταξύ τους με φυσική λάβα ηφαιστείου.
Τριπλά με παιχνιδιάρικο σύνδεσμο και φυσική λάβα ηφαιστείου. 
Τριπλά με ημιπολύτιμους λίθους ίασπις και έτοιμο ρόμβο με σχέδιο.
Διπλά με φυσική λάβα ηφαιστείου.
Μονά με φυσική λάβα ηφαιστείου.
 Και τώρα δύο σε διαφορετικό σχέδιο με γυάλινες χάντρες Τσεχίας (πρώτη φωτογραφία) και μάτι της γάτας (δεύτερη φωτογραφία). 
Με τρεις συνδέσμους και χάντρες σε καφεκόκκινο και πρασινωπό χρώμα.
Με δύο συνδέσμους και μαυρο-γκρι μάτι της γάτας.
Ελπίζω να σας άρεσαν! Σας αφήνω τώρα για να γράψω και την αγγλική ανάρτηση, να παίξω με την Μίκρα που μου γκρινιάζει και να κάνω και καμιά δουλειά! 

Φιλάκια πολλά γεμάτα αγάπη,
Μαρία

25 σχόλια:

  1. να σαι καλα..θετικη σκεψη..τα σκουλαρικια υπεροχα..το συρμα εχει την δικια του ομορφια..καλο μηνα..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σου μέρα και καλό μήνα. Τρελαίνομαι για σύρμα.Το δάμασες άψογα.Όλα τα σκουλαρίκια φοβερά.Τα δύο τελευταία ακόμα πιο φοβερά. Καλό Σ/Κ.Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού η προηγούμενη εβδομάδα ήταν δυσάρεστη δεν έχεις τώρα πια παρά να περιμένεις μόνο χαρές!!! Άνθρωποι με θετική ενέργεια όπως εσύ δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, ξεπερνάνε τα δυσάρεστα και πάνε μόνο μπροστά!!! Είμαι σίγουρη!!! Όσο για τα σκουλαρίκια είναι τέλεια πραγματικά κάνεις υπέροχη δουλειά! (Και με σύρμα θα πρέπει να'ναι δυσκολούτσικο φαντάζομαι..) Πολλά φιλάκια γλυκιά μου, χαδάκια στη Μίκρα και την παρέα της και να περάσεις όμορφα το Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπημενο το συρμα και στα χερακια σου .....!!!!!!!!!!!!!!μπραβο κουκλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα τα έφτιαξες!Ειδικά τα τέσσερα τελευταία τα λάτρεψα μου αρέσει πάρα πολύ το πως έχεις πλέξει το σύρμα!Καλό σ.κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντυπωσιακός τίτλος. Εξίσου εντυπωσιακά σκουλαρίκα.Καλό μήνα σου εύχομαι και καλή συνέχεια.Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ πολύ, κοριτσάκια μου! Καλό Σ/Κ σε όλες! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλε εσυ οχι μονο το δαμασες, αρνακι το εκανες το συρμα!!!! Πανεμορφα ολα, με μια μικρη πρωτιμηση στο δευτερο σχεδιακι!!!!!
    Τι κι αν μια εβδομαδα δεν ηταν καλη? Εχεις τοσες αλλες μπροστα σου που σου ευχομαι να ειναι τοσο καλες, ωστε να ξεχασεις την συγκεκρημενη!
    Φιλακια πολλα κουκλα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ' ευχαριστώ πολύ, Μαιρούλα μου! Έτσι είναι! Μόνο τα χαμόγελα που μου χαρίζεται εσείς φτάνουν! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι πολύ όμορφα και προσεγμένα!Αγαπημένο και το σύρμα και η λάβα που, αν δεν κάνω λάθος, έχεις χρησιμοποιήσει σε κάποια! Καλώς σε βρήκα και καλό σ/κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλώς ήρθες, Σόφη! Σ' ευχαριστώ πολύ!Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα Μαρία.Πω πω βρε κορίτσι είναι όλα φανταστικά.!!!Μ'αρέσουν πολύ είναι ασημένια και έχουν το αγαπημένο μου χρώμα ΜΑΥΡΟ.Φιλιά.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σ' ευχαριστώ, Εύα μου! Κι εγώ στο μάυρο -μωβ παίζω! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ftiaxnes fovera pragmata!!!!!! Eimai xaroumeni oti eimaste geitones (exw paei sth Xio prin 2 xronia - m'arese para poly, poly omorfo nisi)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλώς ήρθες, Ελμιράκι! Σ' ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ είχα πάει στην Μυτιλήνη πριν από πάρα πολλά χρόνια και μου άρεσε πάρα πολύ! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γειά σου Μαράκι μου γλυκό!! :ο) Καλό μήνα :ο)!!! Τί υπέροχα κρεμαστά σκουλαρίκια είναι αυτά;!!! Όλα είναι πολύ όμορφα!!! Όντως..το δάμασες μιά χαρά το σύρμα!!!! Μπράβο σου!!! Επίσης μου αρέσουν πολύ οι χάντρες απο λάβα ηφαιστείου!!!
    Εύχομαι αυτή την εβδομάδα αλλά και τις επόμενες να αποζημιωθείς για την προηγούμενη που δέν ήταν καλή !!! Να είναι γεμάτη χαρά και χαρμόσυνα συμβάντα!!! Να είσαι καλά φίλη μου!!!
    Φιλάκια πολλά και σε όοοοολη την γατοπαρέα σου!!!!
    Καληνύχτα και καλές εμπνεύσεις !!! <^ο^> μιάουυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σ' ευχαριστώ πολύ, Μυρσινάκι μου! Είσαι γλύκα, είσαι τρέλα, είσαι σκέτη καραμέλα!!! Πόσο μου άρεσαν τα τελευταία σχεδιάκια σου! Ξετρελάθηκα! Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο σου κοριτσάκι μου είναι τόσο όμορφα!!και φαίνεται πως έχουν αρκετή δουλεία για να γίνουν!!!!καλό μήνα!!πάρα πολλά φιλάκια στις γατούλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλό μήνα, Μάγια μου! Σ΄ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια και στον Μπέμπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ομορφα και αερατα τα σκουλαρικια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ όμορφα όλα!!!Το κακό με το σύρμα είναι ότι μαυρίζει ή κιτρινίζει εύκολα...γίνονται όμως φοβερά,πολύ εντυπωσιακά κομμάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σ' ευχαριστώ, Δημιουργία!
    Kallianira, σ' ευχαριστώ πολύ! Το συγκεκριμένο σύρμα έχει ειδική επικάλυψη και δεν παθαίνει τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κι εγώ αγαπώ πολύ τα σκουλαρίκια.Τα δικά σου είναι πανέμορφα....σε ευχαριστώ για τα ζεστά σου λόγια...άντε ευχαριστήσου τη βόλτα με τη μικρή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα, τέλεια είναι όλα, για πέρνα και από το σπιτάκι μου σε περιμένει το tag tag
    http://www.mamafromgreece.blogspot.com/2012/03/tag-tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κατερινάκι και Βικτώρια σας ευχαριστώ πολύ! Πάω να πάιξω το παιχνιδάκι τώρα! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ πολύ! Με γεμίζετε χαμόγελα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...