Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Λύνε - δένε...

Καλημέρα... έξω φυσάει...κι εγώ είπα να αρχίσω την ημέρα μου με ζεστό καφεδάκι και μια ανάρτηση, την οποία θα ακολουθήσει η περιήγηση στα blog σας... να δω τί ομορφιές θα μου έχετε και σήμερα!...
Έπειτα δουλειές... παράθυρα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, συγύρισμα...τα γνωστά! Ας αρχίσω, λοιπόν...
Τα πραγματάκια που θα σας δείξω σήμερα είναι αποτέλεσμα της πρότασης μιας φίλης να φτιάξω βραχιολάκια με κορδόνια, τα οποία φοριούνται πιο συχνά από εκείνα με το σύρμα. Είπα να μην την απογοητεύσω... Άρχισα, λοιπόν, με πιο απλά, τα οποία θα δείτε στο τέλος και συνέχισα με αυτά που θα δείτε πρώτα! Χρησιμοποίησα κηρόσπαγγο σε διάφορα χρώματα και διάφορες χαντρούλες που ταιριάζουν με τα χρώματα των κορδονιών.
  Λύνε - δένε πιάστηκα το καημένο, αλλά έφτιαξα και παιδικά...
...και σιγά μην άφηνα τα αγαπημένα μου choker...
Αυτό το τελευταίο όταν φορεθεί και τεντωθούν τα κορδονάκια κάνει σχεδιάκι και όλα έχουν θηλιά που ανοιγοκλείνει για ασφαλές κλείσιμο, καθώς δεν χρησιμοποίησει κουμπώματα.
Ακολουθούν τα πιο απλά που λέγαμε...
και κάτι πιο χαρούμενο...
και πίσω πάλι στα κλασσικά μου χρώματα...
Αυτό το τελευταίο το φοράει η μανούλα μου...χεχε...η οποία δεν φοράει τίποτα, αλλά όταν το πήρα για να της αφαιρέσω τα μικρά κρεμαστά που είχε διότι με τις δουλειές φοβόταν ότι θα πιάνεται...μετά μου το ζητούσε! Τρέχω να της το φορέσω πάλι! Πολλά φιλιά!




9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!ΚΙΈΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΑ!ΜΠΡΑΒΟ!ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΙΈΓΤΩ ΕΧΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΙΛΕΣ ΣΤHN BLOGO-ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΤΟΥΛΕΣ!ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΟ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σου purpeleath τα βραχιολάκια σου είναι το ένα καλύτερο από το άλλο.Ιδίως αυτά με την τεχνική του μακραμέ (η τεχνική του μακραμέ μου αρέσει αρκετά).Πολύ όμορφες και οι χαντρούλες που χρησιμοποιείς.Καλό Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι όλα υπέροχα!!!Η τεχνική του μακραμέ μου αρέσει πάρα πολύ αλλά την έχω χρησιμοποιήσει μόνο στα εργόχειρα ,ποτέ για να φτιάξω κοσμήματα,κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και ελπίζω να γίνουν τόσο όμορφα όπως τα δικά σου!!!Φιλάκια και καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς ήρθες Τζορτζίνα!! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μην ανησυχείς, κι εγλω πρώτη φορά έφτιαξα βραχιολάκια με μακραμέ. Είμαι σίγουρη πως αν προσπαθήσεις θα τα καταφέρεις τέλεια! Έγινα μέλος στο blog σου! Τί όμορφες δημιουργίες είναι αυτές; Δεν έχω ασχοληθεί με αλπακά...είναι στα μελλοντικά μου σχέδια! Μπράβο κοριτσάρα! Φιλιά πολλά!
    Dafnofila είσαι πολύ γλυκιά! Sophie μου, κάνεις τόσο υπέροχη δουλειά στα εργόχειρα, που αν την εφαρμόσεις στα κοσμήματα θα είναι σούπερ! Σας ευχαριστώ πολύ όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα τα βραχιολάκια σου!!!Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝ.ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG!ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ!!ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΓΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΙΣΤΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΚΑΘΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΜΕΛΟΣ!ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ ομορφα τα βραχιολακια..και πολυ πρωτοτυπο που επλεξες τις χανρουλες..το μακραμε..τελοιο..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρομαι που σου αρέσουν, Μαρία μου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ πολύ! Με γεμίζετε χαμόγελα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...