Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Το νέο μου κόλλημα!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Τί μου κάνετε σήμερα; Ο ήλιος είναι ψηλά και λάμπει και όπως και να το κάνετε, αυτό μας δίνει μια νότα αισιοδοξίας, έτσι δεν είναι;
Κουράστηκα πια να σκέφτομαι όλα τα στραβά και να αγχώνομαι και να έχω συχνές επισκέψεις από τις διαολεμένες τις ημικρανίες, γι'αυτό θα το γυρίσω στην τρέλλα μπας και δω άσπρη μέρα!!! ;-)

Έχω, λοιπόν, νέο πάθος και όπως θα καταλάβετε έχει να κάνει με τις χάντρες σπόρους σε συνδυασμό με νέες τεχνικές για την "πλέξη" τους! Βλέπω κάτι φανταστικά πραγματάκια στο ίντερνετ και θέλω να τα κάνω όλα!!! χιχιχι...

Σήμερα θα σας δείξω δύο δαχτυλιδάκια, ένα βραχιολάκι  και δύο απλά σκουλαρικάκια με τυρκουάζ.


Σας φιλώ γλυκά, πάω να βάλω το παστίτσιο στον φούρνο και να βάψω το μαλλί!!!

Με αγάπη και μια δόση τρέλλας,
Μαρία

45 σχόλια:

  1. Έτσι σε θέλω!!! Αισιοδοξία, τρέλλα και δημιουργία! Σιγά μη το βάλουμε κάτω, μια ζωή την έχουμε και θα την πιούμε σταγόνα σταγόνα!!! Φανταστικά κομμάτια και τα σημερινά, μπράβο φιλενάδα! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τί κορίτσι είσαι εσύ!!!! Μάλαμα!!! Σ' ευχαριστώ πολύ, Marie μου, για τα όμορφα λόγια σου! Σου στέλνω κι εγώ την αγάπη μου, καλή μου! Φιλιάαααααααα

      Διαγραφή
  2. Ιδιαίτερα όμορφα τα νέα σου κοσμήματα! Μπράβο σου!!!
    Purpleleath ότι σε χαλάει...και σου παίρνει το κέφι βγάλτο από τη ζωή σου!....Αυτό έκανα εγώ με την τηλεόραση...δεν την ανοίγω καθόλου...μόνο άγχος μου πρόσθετε και ανασφάλεια με όλα τα επακόλουθα....τα ενδιαφέροντα και οι χειροτεχνίες είναι το καλύτερο αγχολυτικό!... Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκειά μου, Χρυσούλα, δεν είναι εκεί το πρόβλημα...μακάρι να ήταν τόσο απλό...δεν κάνω πράγματα που δεν μου αρέσουν και με χαλάνε...το πρόβλημα είναι η γενική μας κατάσταση, η ανεργία κυρίως και όλα όσα συνεπάγονται... Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Δεν θα καταφέρουν να μας τρελάνουν...ας τους τρελάνουμε εμείς, συνεχίζοντας να βρίσκουμε χαραμάδες αισιοδοξίας...Η χαρά της δημιουργίας είναι μια χαραμάδα,ας την εκμεταλευτούμε!!!Το νέο σου κόλλημα υπέροχο...συνέχισέ το!Το πρώτο δαχτυλίδι το ξεχωρίσαμε!ΚΑΛΌ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραιο το νεο σου κολλημα!
    να εισαι παντα καλα και να περνας τρελά/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρα πολύ όμορφα όλα,ειδικά τα δαχτυλίδια!!
    Καλά κάνεις..δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω!!
    Θα τα παλέψουμε όλα!! Keep Creating!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά λέει η Marie σιγά μη το βάλουμε κάτω!!!!Με τρέλα και κορδέλα λοιπόν κορίτσια άντε και με χάντρα χα χα χα!!!όσο μας βλέπουν και είμαστε αισιόδοξες και δημιουργούμε τόσο πιο πολύ σκάζουν.....νομίζουν πως οι Έλληνες και οι Έλληνίδες θα κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα; χα!!!τους γελάσανε....οι πεθαμένοι σταυρώνουν τα χέρια οι ζωντανοί ποτέ!!!Τα 'πα και ξεθύμανα!!Στα δικά μας τώρα!!Μαρία μου από τις πιο όμορφες αναρτήσεις σου μου αρέσουν πάρα πολύ όλα αλλά λίγο περισσότερο τα δαχτυλίδια είναι πολύ κομψά μπράβο!!!Φιλάκια και καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλά έκανες και το είπες!!! Πολύ το χάρηκα!!! Να είσαι καλά, Σόφη μου!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  7. Γεια σου Μαράκι.Μην σκέφτεσαι τα στραβά , σκέψου ότι καλό υπάρχει στην ζωή σου το όμορφο μέρος που μένεις και την τρελοπαρέα στην blogoγειτονιά που φτιάχνει ο ένας το κέφι του άλλου.!!!!! Όσο για το καινούργιο σου πάθος να πω οτι να κάνεις όλα τόσο υπέροχα.!!!! Μας έχεις τρελάνει.!!!! Πολλά πολλά φιλιά Μαράκι.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, Εύα μου, πραγματικά αυτή η blogoγειτονιά και όλες εσείς με τα υπέροχα σχολιά σας, τις καταπληκτικές δημιουργίες σας και την ζεστασιά της καρδιάς σας, μου δίνετε καθημερινά δύναμη!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  8. πραγματικά οι μικρες χαντρούλες είναι κόλλημα!!!είναι όλα πανέμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι υπέροχα όλα! Μπράβο!! Γενικά η ζωή θέλει τρέλα!! Μη το γυρίσεις όμως επειδή σε αναγκάζουν! Τρέλανέ τους εσύ!! χιχι! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εύχομαι πάντα να είσαι χαρούμενη και να αντιμετωπίζεις τη ζωή με μια δόση τρέλας και αισιοδοξίας!!!Τα κοσμήματα σου είναι όλα υπέροχα το ενα πιο όμορφο απο το άλλο!!!Φιλάκια πολλα και καλή Κυριακή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ, Σπυριδούλα μου!!! Να έχεις μια όμορφη μέρα! Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  11. Όμορφες οι νέες δημιουργίες!!
    Αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλη μερα..σου εστειλα ενα email σε παρακαλω ριξε μια ματια στα εισερχομενα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι μου, ελπίζω να βγάλεις μια άκρη. Αλλάζω τους κωδικούς μου τώρα...Φιλιά και σ'ευχαριστώ για την προειδοποίηση!

      Διαγραφή
  13. Α, τι διαβάζω σ'αυτἠν την ανάρτηση; Πεσμένη διάθεση; Κλείσε την πόρτα σ'όλα τα αρνητικά ερεθίσματα που δέχεσαι γιατί ο σκοπός τους είναι αυτός. Να κοπούν τα φτερά μας. Ένας άνθρωπος που δημιουργεί ομορφιές,μόνο αισιοδοξία και ανεβασμένη διάθεση πρέπει να έχει.Ελπίζω σήμερα που γράφω να μην είσαι έτσι.Πολλά φιλάκια και να έχεις μία όμορφη εβδομάδα.Το νέο σου κόλλημα καταπληκτικό.Αν σου αρέσουν οι χάντρες σπόροι σου προτείνω το βιβλίο "BEADMAILLE"-JEWELRY WITH BEAD WEAVING AND METAL RINGS της CINDY THOMAS PANKOPF από τα PUBLIC.Πολλά χαρούμενα φιλάκιααααααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δάφνη μου, ένα έχω να σου πω!! Με λένε Μαρία και είμαι καλά!!! χαχαχαχα... :-) Σ' ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου και για την πρότασή σου!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  14. Πολύ μου αρέσει το καινούριο σου κόλλημα. Οι κριοί δεν είναι ποτέ πεσμένοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Κατερινάκι!!! Λες να φταίει ο ωροσκόπος μου; χαχαχα

      Διαγραφή
  15. Γειά σου τρελοκόριτσοοοο !!!! Έτσι.... στην ίδια φάση είμαι και λέω να το ρίξω στην τρέλα κι εγώ !!!! Χάχάχά....με ανεβάζεις !!!! Είναι πανέμορφες οι καινούριες σου δημιουργίες !!!! Σου αρέσουν τα δύσκολα κι εσένα !!! Είναι τέλεια αυτή η τεχνική και με το ταλέντο και την υπομονή που έχεις έφτιαξες υπέροχα δαχτυλίδια και θα φτιάξεις κι άλλα όμορφα σίγουρα !!! Μπράβο σου Μαράκι μου...γατονεραιδάκι μου !!!
    Άντε...Καλό Καλοκαίριιιιιι !! Μμμμ..παστίτσιοοοο !!! Τέλεια !!!
    Καλό μεσημεράκι και φιλάκια πολλάααα !! ;ο))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυρσινάκι μου, τα σχόλιά σου είναι πάντα μοναδικά!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα υπέροχα λόγια σου!!! Καλό μας καλοκαίρι, κουκλίτσα μου!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  16. Αυτά τα δαχτυλίδια πάρα πολύ μου αρέσουν!
    Και δημιουργίες και μαγείρεμα και κομμωτική! Καλέ εσύ είσαι ειδική περίπτωση! Χαρά στο κουράγιο σου, μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!!! χιχιχι...ότι είμαι περίπτωση, είμαι... αλλά για άλλους λόγους...'οταν είμαι στα high μου είμαι πολύ σούργελο!! χαχαχα... Πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  17. Αν στα down σου κάνεις τέτοια θαυματάκια, στα up σου, τί κάνεις???
    Θ Α Μ Α Σ Τ Ρ Ε Λ Α Ν Ε Ι Σ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ ? ? ?
    (Χμμμ... Ας ρίξω λίγο τους τόνους...!!!)
    Φιλάκια, Μαράκι μου!!!
    Πολλά-πολλά κ' δροσερά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχα!!! Είσαι απίστευτη!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, Γιάννα μου, για τα απίθανα σχόλιά σου!!! Πολλά φιλάκια

      Διαγραφή
  18. είναι όλα τέλεια!!
    αχ αύτο το internet δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η ζέστη δεν σε πτοεί απο το να δημιουργείς ε;;εύγε!!εγώ σαν ζαλισμένο κοτόπουλο είμαι!!δεν την παλεύω χωρίς κλιματιστικά!!πάλι καλά που υπάρχουν κι αυτά!!μου αρέσουν πάρα πολύ όλα όσα φτιάχνεις!επίσης χαίρομαι πολύ που γίνατε γατοφιλενάδες με την Ανούκ!!είναι απίθανη κοπέλα!!μιάου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το γλυκό το κοριτσάκι!!! Σε κάποιες φάσεις δεν την παλεύω καθόλου, αλλά εδώ που είμαστε είναι πολύ δροσερά γενικά! Η Άννα είναι απίστευτη κοπέλα!!! Να είσαι καλά που πήρες μέρος στο γατο-πάρτυ, αλλιώς δεν θα την γνώριζα!!! Πολλά φιλιά

      Διαγραφή
    2. είναι ωραίο που μαζευόμαστε πολλές γατοφιλενάδες!!!! :)))

      Διαγραφή
  20. Ωραιο κολλημα μπραβο κουκλα μου ειναι πανεμορφα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πως μου ξέφυγαν τα μπέντινγκ σου;;! Υπέροχα!!!Μπράβο γλυκούλα μου!!Συνέχισε...γιατί αυτό το πάθος δεν ξεπερνιέται ποτέ...μιλάω εκ πείρας... φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ πολύ! Με γεμίζετε χαμόγελα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...