Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Βραβειάκι, παιχνιδιού συνέχεια και μια εμπειρία ακόμη...λοιπόν...

Καλημέρα φιλενάδες και Καλό Σ/Κ να έχουμε! Η γλυκιά Σπυριδούλα από το Χειροποίητα κοσμήματα μου χάρισε αυτό το ανοιξιάτικο βραβείο! Είδε τις ατελείωτες εκκλήσεις μου για να έρθει επιτέλους η άνοιξη και είπε να βάλει κι εκείνη το χεράκι της! Σ' ευχαριστώ πολύ, Σπυριδούλα μου!!!




Τώρα εγώ με τη σειρά θα στείλω την άνοιξη με πολλή αγάπη στα πέντε blog που ακολουθούν:
1. Στην Τζωρτζίνα από το GeorginArt που είχε προβλήματα με τον blogger και μας έλειψε πολύ!
2. Στην Σοφία από το Lovely Craft Place
3. Στην Μαγδαληνιώ δια χειρός
4. Στην Χαρά από το Fairy Knitting
5. Στην Χρυσόσκονη

Για το δεύτερο μέρος της ανάρτησης, θα ήθελα να σας πω για την εμπειρία μου στο τριήμερο σεμινάριο του ΟΑΕΔ που παρακολούθησα μαζί με τον Σπύρο και άλλους 26 ανέργους. Δεν το κρύβω πως είχα ένα σχετικό άγχος, γιατί δεν ήξερα τί θα ακούσω, πώς θα ήταν το κλίμα, τί σόι εισηγητή θα είχαμε...κλπ... Το σεμινάριο  είναι υποχρεωτικό για όσους θέλουν να επιδοτηθούν από κάποιο πρόγραμμα του οαεδ σε περίπτωση που θέλουν να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση. Εμείς πήγαμε, γιατί ό,τι έχει κανείς...καλό είναι... Ούτως ή άλλως για να σε επιδοτήσουν πρέπει να έχεις ήδη τα λεφτά και να έχεις ανοίξει την επιχείρηση. Καλό, ε; Άσε που η τελευταία επιδότηση ήταν πριν από 1,5 χρόνο! Τα συναισθήματά μου είναι κάπως μπερδεμένα τώρα που τελείωσε...από την μία ήταν ευχάριστο να βλέπεις ότι και σε αυτούς τους καιρούς υπάρχουν άνθρωποι που ονειρεύονται να κάνουν κάτι δικό τους, από την άλλη είναι τόσα τα εμπόδια....οικονομικά, γραφειοκρατικά, κοινωνικά... που έβλεπες και την απογοήτευση να ξεχειλίζει κάποιες στιγμές στην αίθουσα... Η εισηγήτρια ήταν υπάλληλος του οαεδ και ήταν ευχάριστο να ακούς ότι κι αυτοί έχουν μπουχτίσει! "Δεν κάνουμε την δουλειά που θα έπρεπε" μας έλεγε και έβλεπες την αγανάκτησή της... "Καλύτερα να μας κλείσουν, να τα χτίσουν όλα από την αρχή, μπας και γίνει κάτι καλύτερο!". Αυτό δεν περίμενα να το ακούσω! Να σας πω την αλήθεια μου...απογοητεύτηκα... αλλά σήμερα ξεκίνησε μια καινούρια μέρα, ο ήλιος λάμπει κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ... ;-)

Για να μην κλείσω με αυτό, θα απαντήσω στις 11 ερωτήσεις της Marilise από το Marilise 2, αλλά δεν θα ξαναβάλω ερωτήσεις, αφού το έχω ήδη παίξει το παιχνιδάκι! Σ' ευχαριστώ που με σκέφτηκες!
1. μια όμορφη καλοκαιρινή στιγμή  σου ....... 
Εβελίνα - Μαρία...καλοκαίρι 2011... χτίζοντας παλάτια στην άμμο...
 
2.πιστεύεις  στα θαύματα ....          Ω, ναι...
3. πιστεύεις στον εαυτό σου ...
  Ναι, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλη δύναμη μέσα μας...την ψυχή μας.
4. τι χρώμα θα δίνατε στην ευτυχία... Λιλά γλυκό και νεραϊδένιο...
5 .υπάρχει κάποιο αντικείμενο  που έχεις κρατήσει απο τα παιδικά σου χρόνια; Η μητέρα μου έχει κρατήσει πολλά και όταν τα ξεθάβω μου χαρίζουν απίστευτη χαρά! Είναι λες και ξαναβρίσκω εκείνο το μικρό, αγνό κοριτσάκι κάπου μέσα μου...
6. το πιο τρελλο σου όνειρο. Να αλλάξω τον κόσμο, να ζούμε όλοι αγαπημένοι, χωρίς πολέμους, χωρίς πείνα, χωρίς φθόνο...imagine... 
7. ένα αγαπημένο  ελληνικό νησι. Ε, τώρα...στην Χίο μένω, αλλά θα πω την Λευκάδα...
8 . στο κήπο ή στις γλάστρες σου ποιο λουλούδι  θα φύτευες. Βιολέτες...
9. τι θα χάριζες σε μια φίλη. Εκείνο που θα μου έλειπε πιο πολύ... 
10.δίαλεξε ένα άρωμα και συνδίασετο με μια εποχή. Τώρα...πέτυχες άτομο!

Αυτά για την ώρα! Σας φιλώ γλυκά και θα επανέλθω σύντομα, διότι αγγίζουμε τους 100 κι έχουμε κι ένα δωράκι να δώσουμε! ;-)

15 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ!ΜΕΤΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΑΝΕ!Ε ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ!!ΚΙΈΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ!ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!!ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ!!SORRY ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩ ΠΩ ΞΕΧΑΣΑ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ SOS!FILAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Μαρία!Είναι γεγονός πως η δυσαρέσκεια και η απογοήτευση είναι διάχυτες παντού!Πιστεύω όμως πως με προσεκτικές κινήσεις και μια διαφορετική επιχειρηματική κίνηση υπάρχουν καλές προϋποθέσεις να ξεκινήσει κάποιος το δικό του όνειρο!Εύχομαι καλή επιτυχία και προχώρα, είσαι καλλιτέχνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή σου μέρα.Εδώ στη Θεσσαλονίκη πάντωs είναι υπέροχη ύστερα από πάρα πολύ καιρό!!!!Χαίρομαι που επισκέφτηκα το σπιτάκι σου και είδα τα όμορφα πράγματα που φτιάχνειs.Οι χρηματοδοτήσειs όντωs έτσι γίνονται!!(λεs κι άμα είχαμε τα χρήματα θα ζητούσαμε τη βοήθειά τουs)!!Εγώ μαζί με φίλεs θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα γυναικείο συνεταιρισμό με θέμα τα χειροποίητα κοσμήματά μαs.Kαι να χρηματοδοτηθούμε μέσω ΕΣΠΑ.Πριν τα Χριστούγεννα ξεκινήσαμε τιs επαφέs με τουs αρμόδιουs κι ακόμη δεν έχουμε βγάλει κάποια άκρη.Υπομονή και επιμονή και κουράγιο.Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημρερα..ολα θα πανε καλα..καλη θετικη σκεψη να εχουμε..πολυ ομορφες απαντησεις..περνα λιγο απο το λημερι μου..να παρεις μερος στο ΜΠΑΖΑΡ που κανουμε..ενεργα..να σαι καλα..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σου εύχομαι από καρδιάς να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου!
    Και να μην σταματήσεις να αισιοδοξείς και να ονειρεύεσαι!
    Οι απαντήσεις σου μου άρεσαν πολύ, ειδικά το τι θα χάριζες σε μια φίλη σου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. *Τζωρτζίνα μου, μπήκα στο σπιτάκι σου και είδα ότι τα κατάφερες με την εικόνα μια χαρά! Όπως τα λες είναι κοριτσάκι μου! Καλή δύναμη και εύχομαι να μην χρειαστεί να τα ξαναπεράσεις!
    * Stone, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Κι εγώ σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!
    * Αννούλα μου, καλώς ήρθες! Εύχομαι να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας όσο πιο σύντομα γίνεται!!!
    * Μαράκι μου, θα περάσω! Σ'ευχαριστώ πολύ!
    * Σ' ευχαριστώ πολύ, Έλενα! Κι εγώ σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να έρθει στην αγκαλιά σου.
    Σας φιλώ γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΙΖΟΥΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΒΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε
    Ευχαριστω πολυ πολυ για το βραβειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σοφάκι και Χρυσόκονη, το αξίζετε και οι δύο!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα, Μαρία!Ευχαριστώ που πέρασες!Συμφωνώ με τα κορίτσια, μην αογοητεύεσαι...Πρέπει να αισιοδοξούμε γιατί μόνο αυτό μας έμεινε!Συγχαρητήρια και για το βραβείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι, Βικούλι μου! Το ξέρω... είναι ώρα για δράση! Να είσαι καλά! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ πολύ! Με γεμίζετε χαμόγελα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...