Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Έχω φάει κόλλημα...

Μια που μου τελείωσε το επάργυρο σύρμα, μια που είχα μερικούς κηρόσπαγγους, μια που είχα φτιάξει μερικά βραχιολάκια πρόσφατα με τα αρχικά της τεχνικής του μακραμέ...
...είπα να συνεχίσω. Δειλά - δειλά...μη νομίζετε... διότι είπα να συγκρατήσω την ανυπόμονη φύση μου και να το πάω λάου-λάου που λέμε... Οπότε συνεχίζω με νέα σχεδιάκια απλά όπως και τα προηγούμενα


Είπαμε... σιγά - σιγά, αλλιώς θα με βρουν καμιά μέρα μπλεγμένη με κορδόνια σαν μύγα σε ιστό αράχνης!

Αυτό το στριφογυριστό μου αρέσει πολύ, γιατί είναι απλό, αλλά και τσαχπινογαργαλιάρικο ταυτόχρονα! Εδώ πλέκουμε με 4 κορδόνια (δηλαδή 2 διπλωμένα)...
Συνεχίζουμε με άλλο σχεδιάκι πιο πλατύ... Εδώ πλέκουμε με οκτώ κορδόνια (4 διπλωμένα)... Γίνεται και ωραίο choker!
Όχι, δεν θα το πάω στο δεκάξι! Έχω μερικά παιδικά ακόμη, ίδια με την άλλη φορά, με την διαφορά ότι έχουν σταυρουδάκι.
Τέλος, έκπληξη! Δεν σας έχω δείξει δαχτυλίδι εώς τώρα, έτσι; Κι αυτό γιατί δεν έχω πολυασχοληθεί με το θέμα... 2-3 με σύρμα που έχω φτιάξει ούτε καν τα φωτογράφισα πριν τα χαρίσω... το ένα το φοράει η ανηψούλα μου, το άλλο η φίλη μου η Σοφία και το τρίτο κάπου εδώ μέσα είναι... Τέλος πάντων, δαχτυλίδι- μακραμέ!!!!
Για βραχιόλι το ξεκίνησα, αλλά επειδή ήταν η πρώτη μου προσπάθεια σε αυτή την πλέξη, δεν υπολόγισα καλά το μήκος κάθε κορδονιού και δεν έφτανε...έτσι αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή! Να μην πάει και χαμένο... Κρίμα... ;-) Άντε μπας και ξεκουνήσω και φτιάξω και κανένα δαχτυλιδάκι επιτέλους!
Φιλάκια πολλά πολλά, μα τόοοοοοοοοοοσα πολλά!




17 σχόλια:

  1. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να κάνω μακραμέ και να δεις κόλλημα που θα είχα φάει!! Είναι φανταστικά και πολύ πρωτότυπα!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάνια μου, αν θέλεις να ξεκινήσεις θα σε βοηθήσω εγώ! Πες το κι έγινε! Θα δεις ότι είναι εύκολο! Στείλε μου email στο purpleleath@gmail.com όταν θελήσεις! Φιλάκια πολύ και σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα πρόσεξα ότι υπάρχει και το Ελληνικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νασαι καλα κοριτσι..τελικα το μακραμε πιστευω η καθεμια το βγαζει διαφορετικα..αυτο ειναι το καλο..πολυ ομορφα τα βραχιολακια..καλα να περνας..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαταπληκτικη τεχνικη το μακραμε!!!!
    Πολυ ομορφα τα εφτιαξες!!!! Θελω κι εγω να μου μαθεις!!!Φιλακια πολλα!!!!!
    Καλη εβδομαδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαιρούλα πάρε κηρόσπαγγο και όταν θα είσαι έτοιμη πες μου!! Μην νομίζεις...μαζί θα μάθουμε! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δικαιολογημένο το κόλλημα σου....
    πολύ όμορφα!!!!

    καληνύχτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαρία μου από scrapmaria σ'ευχαριστώ πολύ! Ζαχαρούλα είσαι γλυκιά σαν το γαλακτομπούρεκό σου! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι απίστευτη!!! Οι δημιουργίες σου φοβερές!!! Ο δε τρόπος που μας τα λες το κάτι άλλο! Να'σαι καλά! Πάντα μου φτιάχνεις τη μέρα με τον τρόπο σου! Πολλά φιλάκια, καλή εβδομάδα και σ'ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου! (A! Kαι αν μπλεχτείς καμιά φορά με τα κορδόνια πες μου να'ρθω να σε ξεμπλέξω, κι εσύ εμένα αν μπλεχτώ με κανά τούλι τόσα τόπια που'χω χα χα!!!) Φιλάκια ξανά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειναι υπέροχα. Ευχαριστω για το βραβείο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ πολύ όμορφα!
    Μ αρέσουν πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι όλα πανέμορφα! Μάλλον όλες θα μας κολλήσεις!!!! Φιλάκια πολλά!!!!
    υ.γ. Γιατί δεν βγάζεις την λεκτική επαλήθευση? Νομίζω ότι είναι άχρηστο πράγμα.. Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Marie μου, με σκλαβώνεις! Σοφάκι και butterfly art σας ευχαριστώ πολύ! Να σας κολλήσω, γιατί να μην σας κολλήσω; Να ήταν έτσι όλες οι επιδημίες, καλά θα ήταν! χαχα! Να την βγάλω...να προσπαθήσω δηλαδή... ευχαριστώ για την ιδέα! "Μ'αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι!" Το θυμάστε; Από τους 10 μικρούς Μήτσους! Helene καλώς ήρθες! Σ'ευχαριστώ πολύ! Πέρασα από το όμορφο σπιτάκι σου! Φιλάκιααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρήκα που είναι! Μη νομίζεις και μένα μου το είπαν να το κάνω γιατί αλλιώς...! Λοιπόν θα πας στις ρυθμίσεις και από τις επιλογές που έχει πάνω θα πας στα σχόλια. Εκει που γράφει -Να προβληθεί η λέξη επαλήθευσης για σχόλια;- και θα πατήσεις όχι.. Κι αυτό είναι! Ελπίζω να κατάλαβες έτσι όπως τα γράφω...! Αν κάτι δεν κατάλαβες ξαναρώτα με! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΜΑΚΡΑΜΕ ΣΟΥ!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ!!ΣΕΎΧΑΡΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΟΥ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ΄ΣΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΚΟΜΗ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πεταλουδίτσα μου, είχα πάει κι εχθές εκεί που λες προτού σε ρωτήσω, αλλά δεν εμφανίζεται κάποια τέτοια επιλογή. Ίσως έχει να κάνει με κάποια άλλη ρύθμιση που έχω κάνει, όπως για παράδειγμα έχω επιτρέψει να κάνουν σχόλια μόνο οι χρήστες με λογαριασμό Google. Σ' ευχαριστώ για την προσπάθεια!
    Καλημέρα Τζορτζίνα μου! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ πολύ! Με γεμίζετε χαμόγελα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...