Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Τρία σετάκια...

Καλημέρα πέραααααααααα ώς πέρααααααα!!! Σαν εξωγήινο ανθρωπάκι δεν είναι το σετάκι μου έτσι όπως το έχω στήσει; Προχθές ήταν ημέρα δοκιμών και έτσι...
...προέκυψαν τα δύο πρώτα σετάκια! Το τρίτο είναι συμπληρωματικό, καθώς τα σκουλαρικάκια τα είχα φτιάξει και απλώς αποφάσισα να προσθέσω κι ένα βραχιολάκι για να μην αισθάνονται μόνα τους. ;-)

Δυστυχώς οι πετρούλες που είναι Bicone M.C. Hyakinth δεν φαίνονται πολύ καλά, όσον αφορά στο hyakinth του θέματος... Είναι πιο σκούρες από κοντά και ταιριάζουν πολύ με το μαύρο σύρμα.
Για το δεύτερο σετάκι χρησιμοποίησα γυάλινα chips σε φούξια και γαλάζιο και τα τοποθέτησα σε σύρμα με μαύρη επικάλυψη.
Τέλος, το βραχιολάκι που λέγαμε...
Μπορείτε να με βρείτε και στο facebook ακριβώς εδώ. Φιλάκια πολλά!!!





8 σχόλια:

  1. Είναι φανταστικά!!!!! Πολύ ωραία σετάκια! Γέλασα που'πες για τον εξωγήινο στην αρχή, χα χα καλό! :) Φιλάκια πολλά! Τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σουυυ!!! Τί όμορφα σετάκια!!! Το πρώτο ειδικά έχει πολύ ωραία χρώματα και δουλειά!!!! Κοίταζα και τις άλλες αναρτήσεις σου και είδα τα πανέμορφα γατάκια σας!!!! Διάβασα την ιστορία σου και πολύ μου άρεσε και όλη η ανάρτηση δηλαδή είναι τέλεια!!! Έχουμε πολλά κοινά!!! Καλά, όταν είδα ότι τον ένα γάτο σου τον λές Τσίμπλα έμεινα!! Είχαμε κι εμείς έναν υπέροχο γάτο που τον λέγαμε Τσίμπλα!! Πέθανε πέρυσι, στα 4 τέσσερά του από νεφρική ανεπάρκεια!! Ήταν ο αγαπημένος μου!! Πολύ έξυπνος και πολύ χαδιάρης!!! Μας αγαπούσε και μας έδινε φιλάκια όλη την ώρα!!! Τί απίστευτες που είναι οι γάτες και η κάθε μία με την δική της προσωπικότητα!!! Συγγνώμη για το μεγάλο σχόλιο! Ίσως έπρεπε να στα γράψω σε εκείνη την ανάρτηση αλλά μου ήρθαν αυθόρμητα τώρα!!
    Καλή συνέχεια!! Φιλιάααα!! :οD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ομορφα τα εφτιαξες και τα δυο σετακια!!!!!! Μπραβο!!!! Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!
    Μυρσίνη μου, λυπάμαι πολύ για τον γατούλη σου. Όντως, κάθε μία γατούλα είναι μοναδική, άλλες πιο αγαπησιάρες, άλλες πιο χαδιάρες, αλλά όλες έχουν κάτι που τους δίνει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Εγώ δεν μπορώ να αντισταθώ όταν με κοιτάνε στα μάτια...είναι σαν να μιλάνε...Φιλιά πολλά σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι όμορφα!!! Το ένα καλύτερο από το άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφα όλα σου τα κοσμήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα.Τα σετάκια σου είναι πολύ όμορφα και ... ονειρεμένα!!!Μου άρεσε πολύ η αντίθεση του μαύρου σύρματος με τις χαντρούλες στο πρώτο σετ.Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστώ πάαααρα πολύ!!!Τα σχόλιά σας μου χαρίζουν μεγάλη χαρά! Κορίτσια καλώς ήρθατε και στο ελληνικό blog! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ πολύ! Με γεμίζετε χαμόγελα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...