Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ώρα να γνωρίσετε την οικογένεια...

Η Σόφη
Από μικρή είχα μια τεράστια αγάπη για τα ζώα... και γατούλα μου είχε επιτεθεί γιατί ήθελα να δω τα μικρά της...και γάιδαρος (η Μπέμπα) με είχε κυνηγήσει και σκύλος είχε δαγκώσει τον αδερφό μου... Δεν καταλάβαινα τίποτα!...
Ό,τι ζωάκι έβρισκα στο δρόμο, το κουβαλούσα στην μάνα μου στο διαμέρισμα στην Αθήνα...σκυλάκια, γατάκια...μέχρι και ινδικό χοιρίδιο της είχα πάει στην δευτέρα γυμνασίου! Δεν με άφηνε να κρατήσω τίποτα, όμως, διότι ήξερε πόσο πολύ τα αγαπάω και πόσο θα στεναχωριόμουν αν πάθαιναν κάτι. Τώρα, λοιπόν, πήρα κι εγώ την "εκδίκησή" μου!!! Γνωρίστε την όμορφη γατο-οικογένειά μας! Ευτυχώς ο άντρας μου τα αγαπάει όσο κι εγώ αυτά τα υπέροχα πλασματάκια!


Η Μίκρα στο ταξίδι προς Χίο. Όπως βλέπετε έχει όλα τα κομφόρ!
Η Μίκρα γίνεται μανούλα.
Ανοίγουμε τα ματάκια μας!
Οι πρώτες μας αναρριχήσεις!
Οι πρώτες μαγκές! Τα δύο θηλυκά!
Η Μίκρα με τον Μίκυ.
Ε, ρε ντάγκλες...


Και σιγά - σιγά μεγαλώνουμε...
Η αγαπησιάρα Σόφη.

Η γλυκιά μας Ρίτα.
Ο Τσάρλι ήταν ο πρώτος αγκαλίτσας!
Ο Καννέλος, ο πιο ήσυχος απ' όλους!
Ο Ζορό, ο παιχνιδιάρης!
Ο Μίκυ, που παραλίγο να μας πεθάνει όταν ήταν 2,5 μηνών, αλλά όχι μόνο τα κατάφερε μετά από πολύ φροντίδα, αλλά ζει και βασιλεύει και διεκδικεί τον τίτλο του αγκαλίτσα!
Και βέβαια όταν ήρθαμε στην Χίο βρήκαμε τον Κόκκινο και τον Τσίμπλα που είναι ακόμα μαζί μας και 3 μικρά, τον Monk, την Cinnamon και τον Blackie τα οποία δυστυχώς απεβίωσαν πέρσι τον χειμώνα... Δεν μπορώ να περιγράψω την θλίψη και μαζί την οργή, διότι ήταν χέρι ανθρώπινο που έκανε το κακό... Τί με την φιλοζωϊκή μίλησα, τι φυλλάδια ανάρτησα για τα πρόστιμα για κακοποίηση ζώων...όσο δεν υπάρχει παιδεία για την αγάπη προς τα ζώα...τίποτα δεν θα αλλάξει!
Ο Κόκκινος
Ο Τσίμπλας
Ο Monk...
Η Cinnamon...
Αυτά από εμένα...και να θυμάστε...Όποιος δεν αγαπάει τα ζώα, δεν αγαπάει ούτε τους ανθρώπους...
 Η Μίκρα σας στέλνει τα φιλιά της!!!! Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................

16 σχόλια:

  1. Τρελλάθηκα!!!!! Τι γλύκες είναι αυτές!!!!! Πολύ ωραία ανάρτηση φιλενάδα! Μπράβο!!!! Φιλάκια σ'εσένα και πολλά γατοχαδάκια στα χνουδωτά αγαπουλίνια σου! Τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωπω..τι λες τώρα;;;;;;;;;;;;γατοξετρελάθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλά που βρεθήκαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μιάου!!!!!!!!!!!είναι όλα τους τόσο όμορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλά γατοφιλάκια σε όλες τις μουσούδες!!!!!!!!!!!!!!!! =^.^=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όσο για τις φόλες ήξερες ποίος το έκανε;έχεις κάποιες υποψίες;έχουμε γεμίσει ψυχανώμαλους..κάλεσες την αστυνομία να γίνει φασαρία στη γειτονιά;υπάρχει η θεία δίκη αλλά αυτές οι ψυχούλες έφυγαν άδικα...και έχω πολύ οργή μέσα μου για όλους αυτούς τους επικίνδυνους εγκληματίες..να έκανες μύνηση έπρεπε καλή μου..έστω και κατ αγνώστων..μακάρι να τους συλλάβουνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ χαίρομαι που σας έχω βρει, κορίτσια! Marie, έπρεπε να σου δείξω και τον Μίκυ!!! Σου το χρωστούσα! Αχ,Maya...από τη φιλοζωική μου είπαν ότι αν δεν ξέρω ποιος το έκανε, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Μου έστειλαν κάποια αρχεία, τα οποία και τύπωσα και έβαλα στο χωριό, αλλά και εκεί πρόβλημα είχα... άστα...δεν βγάζεις άκρη...Φιλάκια και στις δύο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι εννοείς είχες πρόβλημα στο χωριό;;; κρίμα κοπέλα μου πάντως πολύ λυπάμαι για τα γατάκια.. :(((
    το άλλο που είδα στη φωτο το έχετε μάθει να ταξιδεύει μαζί σας;του έχετε λουράκι;αυτό κατάλαβα απο τη φωτογραφία..μάλλον θα το εκπαιδεύσατε απο μικρό ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Maya! Δεν είναι ότι δεν στεναχωρήθηκαν άνθρωποι. Οι γείτονες έχασαν 2 γάτες και ο μικρός τους έκλαιγε με μαύρο δάκρυ. Αν θες να σου γράψω περισσότερα, καλύτερα να μην το κάνω από εδώ...Όσο για την Μίκρα έχει κι αυτή την ιστορία της. Θα χαρώ να στην πω σε email. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κοριτσι ομορφο το σπιτακι σου..με πολυ ωραια λαμπερα κοσμηματα..πανεμορφος ο γατουλης..φιλια πολλα..αναμενουμε κι αλα σου εργα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ'ευχαριστώ, Μαρία μου! Κι εσύ φτιάχνεις πολύ όμορφες δημιουργίες! Θα τα λέμε από εδώ και πέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εντάξει κοριτσάκι μου καταλαβαίνω ,δεν ήθελα να σε αναστατώσω και να σε στενοχωρήσω με πολλές ερωτήσεις..απλά αγαπάω πολύ τα γατάκια =^.^= πολλά γατοφιλάκια <3 ελπίζω να τα λέμε συχνά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέρασα για ένα γεια και να ξαναδώ τις χνουδωτές λατρείες! Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλέ δεν το πιστεύω τη γατούλα τη λένε Σόφη;Τώρα το είδα!!!Τυχαίο;Δε νομίζω!!!Χα χα χα !!!Φιλάκια και θα τα λέμε!!!Ευτυχώς έχεις και την ελληνική εκδοχή του μπλογκ και θα μπορούμε να εκφραστούμε καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Maya μου, ούτε με αναστάτωσες, ούτε με στεναχώρησες!!! Απλώς δεν μπορώ να εκφραστώ για κάποια πράγματα από εδώ! Θα σου στείλω email!
    Καλησπέρα Marie!!! Είσαι πολύ καλή φιλενάδα!
    Καλώς την Σόφη αλά ελληνικά!!! Φιλιά πολλά σε όλες!!! Με αγάπη, Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εντάξει κούκλα μου!!!πολλά γατοφιλάκια!!!μιάου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ta pio kala gatakia ever!
    Aksiagapita!
    Kai idios ekeino to kokkinopo!!

    Makia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τί να σε κάνω που δεν τον πήρες όταν είχες την ευκαιρία!!! Σε ζητάει ξέρεις... Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. την έχω ξαναδεί αυτή την γατοανάρτηση έχω αφήσει και πολλά σχόλια!!πολλά γατοφιλάκια καλή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ πολύ! Με γεμίζετε χαμόγελα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...